VVS & Pool

Att kunna ta vara på sommrarna

På de breddgrader vi bor på kan det vara behövligt att förlänga och förstärka känslan av sommartiden. Det är ju inte så speciellt ofta sjöar och hav ger oss möjligheten till ett avkopplande bad i t.ex. 24-28 grader. Då sjö och hav medger till bad över huvuddtaget har en stor del av försommar och sommaren normalt redan passerat. För både  barn och vuxna skänker poolen glädje, motion och avkoppling. Tvånget att till exempel ta sig en fullpackad badstrand är borta.

Som hjälp att komma i från den ofta stressiga vardagen ligger alltid poolen ligger där för ett motionspass eller ett avkopplande dopp. Varför inte göra Er trädgård till en oas med en swimmingpool som har varmt och skönt vatten hela sommaren. Ni förlänger naturligtvis sommaren och får lätt en känsla av att varje ny sommar är bättre än den förra oavsätt hur vädret har varit. Barnen är oftast de första som märker detta fenomenet.

– Varva upp & varva ned

De flesta kan tänka sig hur skönt det är att när de vill gå upp och ta ett morgondopp för att sedan ta på badrocken och sätta sig vid poolen med morgontidningen och äta sin frukost. Även att kasta sig i poolen när man kommer hem från jobbet och känna den välbehövliga avslappningen efter värmen som varit en pina under dagen.

– Egen pool – Billigare, bättre & enklare än Ni kanske tror

En egen pool ger en ökad livskvalitet i flera avseenden. Kring och i poolen skapas en trevlig och behaglig gemenskap i både vardag och fest. att ha en egen pool behöver således inte uppfattas som lyx, fast tanken av att ta vara på livet bättre än vissa andra ger naturligtvis en känsla av ”äkta” lyx. En bra och rätt projekterad pool ger ett mervärde åt Er fastighet och en investering för livet. Tänk således kostnadseffektivt.

Tankar och utalanden kring investering av pool:

Här följer några relativt vanliga fel i tanken om egen pool:

– Jag behöver ingen pool för jag har ändå inte tid att bada. (Egenföretagare, mjölkbonde)

– Det är för mycket arbete med skötseln av poolen. (Har oftast en bekant som har en fel projekterad pool)

– Driftskostnaden blir för hög. (Har oftast en bekant som har en fel projekterad pool)<