Världens bästa vandrarhem (med pool)

Innan man vet ordet av så står vi plötsligt där med fötterna i poolen. I alla fall vi som äger pool. För alla er andra är det kanske dags att planera sommarsemestern till ett ställe med pool.

Vilken världsdel och pool vill du jäsa i? Afrika kanske.

Därför har vi surfat runt och letat efter de, enligt utsago, mysigaste vandrarhemmen med pool. Prisvärt och rikt på upplevelser.

  1. Få städer fokuserar väl så mycket på sol och bad som Miami. Därför är det väl inte alls så långsökt att ett av världens coolaste badhotell ligger just här. Omgivet av art deco-byggnader från 1930-talet hittar du hotell Freehand. Hotellet är även känt för sin goda mat och lyxiga cocktailbar. When in Miami…
  2. I Kroatien hittar vi nästa hotell, eller det rör sig snarare om ett vandrarhem. I Zagreb hittar du nämligen Swanky Mint. I vanliga fall är Zagreb en stad som de flesta bara passerar igenom på sin resa till kusten, men varför inte spendera en extranatt här. Vandrarhemmet har också en trevlig bar, är centralt beläget och där kan du även se livemusik och höra DJ:s mixa skivor.
  3. Långt ner i Afrika finns The Backpack, ett vandrarhem i Kapstaden i snygg viktoriansk still. Vandrarhemmet är tydligen också känt för att vara miljövänligt. Här hittar du också ett mysigt café som även bjuder fantastisk utsikt över Taffelberget. Utsikten ingår i priset.
  4. En av de verkliga favoriterna som vi hittade när vi kollade runt var den här: Bambuda Lodge i Panama. Det här vandrarhemmet är omgivet av regnskog och har en vacker utsikt mot havet. Faktum är att poolen inte är det som lockar mest, det är snarare vattenrutschkanan direkt från vandrarhemmet ner i havet. Hur coolt verkar inte det?

Det var våra tips, oavsett vad du gör i sommar så önskar vi dig en trevlig semester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 6 =