Om oss

Vi är ett stabilt och seriöst företag som har utvecklat, tillverkat, byggt och distribuerat swimmingpooler i 35 år. Detta hoppas Vi att Ni ser som en naturlig trygghet. Vi har en ständig utveckling av våra pooler & sortiment. Målet är att alltid erbjuda Er helt individuella lösningar på mest kostnadseffektiva sätt. Hos oss finner Ni således en hel rad av bra och prisvärda produkter som alltid är noggrant kvalitetstestade. Har Ni frågor och funderingar kring pooler eller utrustningar så hör av er till oss.

Välkomna att använda våra kunskaper!

En av Sveriges största utställning & butik

Här finns även ett av Sveriges största lager av swimmingpoolutrustning. Här har vi och har ett av Europas största sortiment pooler av tillbehör

Poolcity har som målsättning att alltid ha ett prisvärt produktsortiment som är väl uppdaterat till det som gäller på marknaden världen över, avseenden funktion, kvalitet och nyheter. Detta tillsammans med att vi gör en noggrann genomgång av vad som skall krävas av Er pool; att den till exempel är vacker, hållbar, lättskött samt får rätt driftskostnad gör er till en av våra nöjda kunder. För att se vilka produkter vi erbjuder och som passar just Er kan vi garantera att ett besök i vår stora poolhall är givande.

ÖPPETTIDER FÖR UTSTÄLLNING & BUTIK:

Måndag-Fredag: 10-17
Lunchstängt: 12-13
Lördag: 10-14*
*OBS! Nov.-Mars : Stängt Lördagar

Kordinater:

Västra Bockebäcksvägen 5
291 73 Önnestad (Kristianstad) SWEDEN
Tfn.  044-70 500 (Int. +46 44 70 500)
Fax. 044-70 161 (Int. +46 44 70 161)
E-post: lainex@lainex.se
Web: www.lainex.se

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.